I have a problem during reparing a citroen car, motor does not start at all

تم إضافة السؤال من قبل mejri Mohamed , maintenance des automobile Citroën , SOMAS
تاريخ النشر: 2014/08/25
rahman satria
من قبل rahman satria , Client Service Director , Leo Burnett

Citroen is probably not the answer. bonne chance!

Mohamed Mejri
من قبل Mohamed Mejri

hello, i'm very sorry for not answering you quiqly, plz let me knw about the motor and car type,