International business graduate and operations employee,what skills to develop or what courses to enhance my opportunities in finding a new job?

I like to be in a challenging analytical position that makes me to feel smart and creative.

تم إضافة السؤال من قبل shurooq hraiz , Senior engagement officer , Ernst & Young
تاريخ النشر: 2014/08/10
ASIF MOHAMMAD
من قبل ASIF MOHAMMAD , Asst.Professor , PRAKASH INSTITUTE

According to me i like quantitative and qualitative position that makes  good correlated with current situation and problem.