ما هى افضل وسيلة لتسويق لكورس معين مثل "’MBA" واذا كانت حملة اعلانيه على الفيس بوك او غيرها من المواقع فما هى البادجيت المتوقعه كى تكون حمله مؤثر ؟

تم إضافة السؤال من قبل Mostafa Esmail , Team Leader - Graphic Designer , Pure Spot
تاريخ النشر: 2014/08/07
fateh deejay
من قبل fateh deejay , informaticien , Hardware/Software

السلام عليكم البادجيت انت نت تحدده

قم بعمل Split Testing وحدد  من 5 الى 10 دولار في اليوم حتى تصل الى جمهورك المستهدف ثم قم بزيادة البادجيت الخاص بك

محمد احمد عبدالفتاح عرفه
من قبل محمد احمد عبدالفتاح عرفه , marketer , اعمار للتسويق العقارى واداره المشروعات

وضع صور ملفته لطلبه يدرسون

Muhammad Mahmoud
من قبل Muhammad Mahmoud , Social Media Executive , ProfileTree

بص يا استاذ مصطفي مفيش حد يقولك حدد كمية معينة للفلوس المفترض انت اللى تحددها عشان انت اللى هتعمل الكامبين فانا مقدرش اقولك ايه البادجت المناسبة بس اللى اقدر اقوله لحضرتك ازاى نظام الاعلانات على الفيس بيشتغل. نظام الاعلانات على الفيس بوك عامل زى المزاد بالظبط يعنى مثلا انت لو حاطط بادجت للاعلات100 دولار و انا حاطط200 دولار هيطلعنى انا الاول و يخليك انت بعدين بس ممكن انت تطلع الاول و تظهر لو المحتوى اللى بتقدمه تقيل و كويس و انت البراند بتاعك ليه متابعين كتير. قبل ما تسال ايه البادجت المناسبة اسال هعمل ايه بعد ما مثلا50 الف واحد يشوفوا الاعلان بتاعى انا عاوز كام واحد من الـ50 الف دول يشتروا المنتج بتاعى. فكر فى المحتوى اللى هتنزله فى الصفحة قبل و اثناء و بعد فترة الاعلان عشان ناس كتير هتدخل الصفحة عندك و هتشوف انت بتقدم ايه و المحتوي بتاعك مفيد ولا لأ و على اساسه هيقيموك.