Typical symptoms of food poisoning are A. Diarrhoea, vomiting and abdomina pain B. Ear ache C. Vomiting when you smell food D. Stomach ache

تم إضافة السؤال من قبل mohamed sabeen , QHSE Manager , Novus catering service
تاريخ النشر: 2014/08/02
Taha hamdani
من قبل Taha hamdani , Regional EHS Specialist , Johnson Controls Arabia

Mohammad Jabbari
من قبل Mohammad Jabbari , chief,owner , veterinary clinic Dr.jabbari

In my opinion A is right.

Matthias Tapken
من قبل Matthias Tapken , Organizational Development & Transformation Director , Al Jazeera Support Services Company MEHAN

A, of course.

LABIB KOOLI
من قبل LABIB KOOLI , Director of the Sectoral Center for Training in Hotel Technologies at Southern Hammamet , Tunisian Vocational Training Agency (ATFP)

My response would be definitely A/Diarrhoea