Food contaminated with food poisoning bacteria would: a) Smell b) Change colour c) Look and taste normal d) Be slimy and bitter

تم إضافة السؤال من قبل mohamed sabeen , QHSE Manager , Novus catering service
تاريخ النشر: 2014/06/26
Bhavik Ruparelia
من قبل Bhavik Ruparelia , QA Manager , Ice Cream Lab LLC

It would very depending on the type of spoiled product. For example, fresh cream when contaminated or spoilt, would change color and taste sour. Chicken would smell horrible and would become slimy. So it varies from product to product.