How can we improve the Health and Safety culture in construction industry?

تم إضافة السؤال من قبل Antony George Karikkattu , HSE Officer , Target Engineering Construction
تاريخ النشر: 2014/07/17
Antony George Karikkattu
من قبل Antony George Karikkattu , HSE Officer , Target Engineering Construction

According to my experience..

1.  Management Support .

2. Training

3. Motivation

4. Penalty

5. Availability of Standard materials (PPE, Scaffolding etc.)

6. Hard working Safety team.