What necessitates improvement of safety culture in the workplace?

تم إضافة السؤال من قبل Oladapo Festus Ajayi , Safety Officer , Al fattan Ship Industry
تاريخ النشر: 2017/03/01
Hemant Chalke
من قبل Hemant Chalke , Group Head of Estates & Fleet Assets , Initial Saudi Group

an increasing number of Accidents, Incidents, injuries, loss of manhours, necessitate improvement of a safety culture in the workplace

Lara Rwaidan
من قبل Lara Rwaidan , Senior Quality Assurance Engineer , Bayt.com

This is a good and useful question, I wish to find acceptable answer