What do you mean by BSM,SPD in telecom?

تم إضافة السؤال من قبل Rakesh Kumar Sharma , Cluster In-charge , INDUSTOWERS LTD
تاريخ النشر: 2014/07/10
TUHIN SANKAR SAR
من قبل TUHIN SANKAR SAR , Operations and maintenance Engineer , Tata Communications Ltd.

BSM = BOMBAY SHAPED AS MUMBAI  ,,,, SPD= SHAPING,PUEIFYING,DELIVERING

athif mohammed
من قبل athif mohammed , Team Leader , KFC

SPD stands for Surge Protective Device and BSM stands for Broadband Switching Module