How is telecom market in gulf country?

working with Tata teleservices ltd in india ,I have7 years of experience in telecom, looking for a change please suggest

تم إضافة السؤال من قبل syed murtuza hussain , Asst Manager , Tata Teleservices Limited
تاريخ النشر: 2014/06/11
Ehab Gamal El Den Abd El Halem Mohamed Abd El All
من قبل Ehab Gamal El Den Abd El Halem Mohamed Abd El All , IOT Business development manager , infinix mobility limited

Working For Mobile Sales In Egypt Looking for Change