My question is "why shouldn't we lawyers(expatriates) work in Dubai courts like other professionals like doctors?"

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/07/10
Mohamed Omar
من قبل Mohamed Omar , Legal manager , SBAEAK MISR FOR MINING, Cairo

because it's available only for the National citizen but we can work there as a consultant

Eyad Brkat
من قبل Eyad Brkat , مستشار قانوني , حكومة دبي

Lawyers may not be non-citizens appear before the courts in accordance with the law and in order to preserve the right of the citizen lawyer