You know why people say its very hot due to humidity??

تم إضافة السؤال من قبل ALEX PETER CHUNGATH , Asset Control - Manager , ICAD - KSA
تاريخ النشر: 2014/07/04
ALEX PETER CHUNGATH
من قبل ALEX PETER CHUNGATH , Asset Control - Manager , ICAD - KSA

its because, due to humidity vaporization of our swet didnt take places, only we feel cool while we getting vaporised, so at that time of humidity, no vaporisation take place and feels very hot in our body