Who are the unofficial policy makers?

تم إضافة السؤال من قبل Salah Ba Zuhair , مدير المشتريات , مؤسسة عبدالله بازهير للتجارة
تاريخ النشر: 2014/07/03
amer jayyousi
من قبل amer jayyousi , Business Development Consultant , freelance

i believe they are the  customers.

Salauddin Mohammad
من قبل Salauddin Mohammad , Sr. Manager, Software Development , Aspen Technology Inc

Unofficial policy makers are those who have influence on the senior management. It can be board of directors, customers/clients, and as Zafar mentioned sometimes family members of senior executives..

IRPHAN GHANI
من قبل IRPHAN GHANI , Senior Management , A

Internal and external customers.

zafar abbas minhas
من قبل zafar abbas minhas , Freelance Writer , DAILY MASHRAQ

THE WIVES OF CEO,,, SOME FRIENDS ,, SOME TIME LADY SECTERIES DO THAT,, SOME CEO DRIVERS CAN INFLUENCE,,