A station in a network forwards incoming packets by placing them on its shortest output queue. What routing algorithm is being used?

تم إضافة السؤال من قبل Faten Almajaly
تاريخ النشر: 2014/06/25

in classical (FIXED) network we use hot potato routing.... how about mobile Network (AD-HOC or Cellular)?

Anas Jalal Yahya
من قبل Anas Jalal Yahya , Freelance Consultant, Project Manager and Trainer , Freelance

hot potato routing.

Asim Ali
من قبل Asim Ali , SAP HCM Support Officer , Al Tilal Steel Company Limited

hot potato routing algorithm

هشام عبد الخالق سعيد عبده الاسودي
من قبل هشام عبد الخالق سعيد عبده الاسودي , مهندس , شبكات الكمبيوتر

The Dijkstra's algorithm used to calculate the SPF tree is CPU intensive that found in protocol  called OSPF protocol

Open Shortest Path First (OSPF) routing protocol

Roderick Cabase
من قبل Roderick Cabase , IT Technician , Saudi Aramco (Contract Isam Kabbani & Partners Co.)

Deflection routing, also known as hot potato routing, is a routing strategy for networks based on packet switching which can reduce the need of buffering packets.