During incoming traffic what 's sequence follow route, acl ,nat?

تم إضافة السؤال من قبل MOHD YASIR , Solution Architect Support , Tech Mahindra ltd
تاريخ النشر: 2014/06/12
Mukhtar Mahamed
من قبل Mukhtar Mahamed , Network Administrator , TELESOM Company

if acl is applied the inbound of the Interface, the ACL will process the traffic first and  then the allowed traffic will be NATed.