What is the best criteria to use to determine the proficiency level and suitability of Supervisory Staff /Engineers in a Civil Engineering Project?

تم إضافة السؤال من قبل Jeremiah Ngwenya , Construction Engineer , Saudi Aramco
تاريخ النشر: 2014/06/23
Krishnendu Das
من قبل Krishnendu Das , Project Manager , Jyoti Structures Limited

Should be economic with good knowledge of Civil engineering and knowledge of execution