Communiquez avec les autres et partagez vos connaissances professionnelles

Inscrivez-vous ou connectez-vous pour rejoindre votre communauté professionnelle.

Suivre

Hur man flyttar Zimbra till Outlook PST ?

user-image
Question ajoutée par Daniel jones
Date de publication: 2023/06/06
Thomas Robinson
par Thomas Robinson , Software Developer , Nothing

Zimbra to PST Conversion är en pålitlig och avancerad programvara som effektivt kan flytta Zimbra-filer till PST-format. Denna programvara kan exportera alla postlådeobjekt såsom e-post, kontakter, anteckningar, uppgifter, utkast, kalendrar, etc. från Zimbra TGZ-filer till PST-format. Den stöder alla versioner av Microsoft Outlook, inklusive den senaste-versionen, och är kompatibel med alla versioner av Windows, inklusive Windows,,8.1,8 och7.En av nyckelfunktionerna i denna programvara är dess användarvänliga gränssnitt, vilket gör det enkelt att använda för både tekniska och icke-tekniska användare. Dessutom kan användare spara den konverterade PST-filen på valfri plats på deras system. Programvaran stöder även batchkonvertering av flera Zimbra TGZ-filer till PST-format, vilket sparar användarna värdefull tid och ansträngning.Dessutom erbjuder programvaran en gratis demoversion som tillåter användare att testa programvarans funktionalitet innan de köper den fullständiga versionen. Den här funktionen hjälper användare att fatta ett välgrundat beslut om programvarans lämplighet för deras behov.Besök här:- https://www.softakensoftware.com/zimbra-to-outlook-converter.html

Josef Brown
par Josef Brown , Software Developer , Nothing

Vi introducerar TGZ till PST Converter Software, ett pålitligt och effektivt verktyg för att konvertera TGZ-filer till PST och olika andra filformat. Denna programvara är betrodd av användare över hela världen för dess noggrannhet och prestanda vid konvertering av TGZ-filer. Med det här verktyget kan du sömlöst migrera dina Zimbra TGZ-filer till PST, såväl som andra format som MBOX, EML, EMLX, HTML, VCF, ICS och mer.Huvudfunktioner i TGZ till PST Converter Software:

  • Omfattande konvertering: Programvaran låter dig exportera olika komponenter av Zimbra TGZ-filer, inklusive e-postmeddelanden, kontakter, portföljer, kalendrar och andra föremål. Du kan konvertera hela din Zimbra-postlåda till PST eller selektivt välja specifika mappar eller objekt för konvertering.
  • Flera filformatsalternativ: Förutom PST stöder denna programvara konvertering av TGZ-filer till olika filformat. Du kan konvertera TGZ-filer till MBOX, EML, EMLX, HTML, VCF, ICS och andra format baserat på dina krav. Det ger flexibilitet och kompatibilitet med olika e-postklienter och applikationer.
  • Konvertering av webbsideformat: Applikationen erbjuder också möjligheten att konvertera TGZ-filer till webbsidesformat som HTML och MHTML. Den här funktionen är användbar om du vill komma åt dina Zimbra-data i ett webbaserat format eller dela dem som webbsidor.
  • Användarvänligt gränssnitt: Verktyget har ett interaktivt användargränssnitt som är lämpligt för både tekniska och icke-tekniska användare. Den intuitiva designen säkerställer en smidig och problemfri konverteringsprocess, även för användare med begränsad teknisk expertis.
  • Kompatibilitet: Denna programvara fungerar sömlöst på alla versioner av Windows-operativsystem. Oavsett om du använder Windows,8.1,8,7 eller tidigare versioner, är TGZ till PST Converter Software kompatibel med ditt system. Den stöder också alla versioner av MS Outlook, inklusive,,,, och.

Convet TGZ File Software är den idealiska lösningen för alla som söker ett pålitligt och effektivt verktyg för att konvertera TGZ-filer. Med dess omfattande funktioner, breda kompatibilitet och användarvänliga gränssnitt förenklar denna programvara processen att migrera Zimbra TGZ-filer till PST och andra format.

Besök här: - https://www.mailsclick.com/convert-tgz-file/

Olika funktioner är:
• Denna programvara är säker och skyddad som enkelt kan flytta Zimbra-fil till PST och andra filformat som MBOX, EML, EMLX, HTML, PDF, etc.
• Denna applikation säkert Flytta skadad fil.
• Denna applikation också flytta skadad fil ordentligt och Meta egenskaper e-post få överföring.
Läs mer: http://www.zimbra-converter.com/

More Questions Like This

Avez-vous besoin d'aide pour créer un CV ayant les mots-clés recherchés par les employeurs?