Start networking and exchanging professional insights

Register now or log in to join your professional community.

Follow

Hoe Zimbra naar Outlook PST te importeren ?

user-image
Question added by Daniel jones
Date Posted: 2023/05/15
Josef Brown
by Josef Brown , Software Developer , Nothing

Als u Zimbra wilt importeren om het PST -bestandsformaat te verhogen. Vervolgens kunt u proberen om TGZ -bestandssoftware te converteren, eenvoudig is om Zimbra TGZ -bestanden te converteren naar PST -bestandsindeling en werkt op PST, EML, EMLX, HTML, VCF, ICS en HTML -bestandsindeling. Zimbra importeren naar PST -toepassing is om gegevens zeer snel te exporteren en is veilig voor gegevensverlies. Deze software toont de voorbeeldoptie voordat u koopt. Het converteert Zimbra -gegevensbestanden zoals e -mails, contacten, aktetassen, agenda's en andere items. Deze software ondersteunt alle Windows OS -versies zoals - 11, 10, 8.1, 8, 7, XP en Vista (32 & 64 bit). Het ondersteunt ook alle Microsoft Outlook -versies. Installeer de gratis proefversies van de applicatie.

Bezoek hier:-https://www.mailsclick.com/convert-tgz-file/

Thomas Robinson
by Thomas Robinson , Software Developer , Nothing

U wilt Zimbra importeren in Outlook PST-bestandsindeling. Download en installeer de gratis demoversie van de Zimbra naar Outlook Converter-software. Het migreert het Multiple TGZ-bestand naar meerdere bestandsindelingen. Het ondersteunt volledige gegevensoverdracht, inclusief e-mails, contacten, agenda's, terugkerende afspraken en schema's, distributielijsten, aktetassen en andere items van Zimbra Mail. De applicatie is ontworpen met een GUI-interface die gemakkelijk te begrijpen en te bedienen is. Het biedt de mogelijkheid om een voorbeeld van het Zimbra-bestand te bekijken voordat het conversieproces begint. De applicatie is ook compatibel met alle versies van Windows, zoals Windows,,8.1,8,7, enz. Deze software ondersteunt alle versies van Zimbra en MS Outlook. Het biedt de gebruiker ook een gratis demoversie voordat hij de volledige versie van de software aanschaft.

Bezoek hier: - https://www.softakkensoftware.com/zimbra-to-outlook-converter.html

Om Zimbra naar Outlook PST en andere bestandsindelingen zoals MBOX, EML, EMLX, HTML en PDF te importeren, kunt u de tool Zimbra naar Outlook PST Converter gebruiken. Ook is Zimbra via deze app direct gekoppeld aan Gmail, G Suite en Google Drive. Met deze tool is het eenvoudig om Zimbra-bestanden naar een PST te importeren zonder gegevens te verliezen.
Lees meer: http://www.zimbra-converter.com/

More Questions Like This

Do you need help in adding the right keywords to your CV? Let our CV writing experts help you.