Start networking and exchanging professional insights

Register now or log in to join your professional community.

Follow

Ücretsiz Yöntem İthalat OST - PST Direkt olarak?

user-image
Question added by dssiamadoma madoma
Date Posted: 2020/03/27
nate harris
by nate harris , faltuq , falto.com

Tek bir dönüştürücüde istediğiniz tüm özelliklere sahip olmak için OST'den PST'ye Aktarıcı yazılımını kullanabilirsiniz. Bu araç, verilerinizi PST, EML, EMLX, MBOX'a dönüştürebilir. Bu araç hakkında daha fazla bilgi edinmek için bu aracın ücretsiz demo sürümünü kullanabilirsiniz. Bu aracın yardımıyla 97, 98, 2000, 2002, 2003, 2007, 2010, 2013, 2016, 2019 (32bit ve 64bit) gibi MS Outlook sürümlerinde ve ayrıca çeşitli en yeni platformlarda kolayca çalışabilir.

Whenever, there is a situation occurs where you need to import OST to PST , then it is always recommended to choose ZOOK OST to PST Converter. It is one of the trusted solution for users to export OST mailbox to Outlook PST format for users. It enables you to convert emails, contacts, calendars, tasks, journals, etc. into PST format without any data loss.

Just follow the simple steps as discussed below: -

·   Download ZOOK OST to PST Converter in your PC.

·      Now, choose Select Files option or Select Folder option to select OST files.

·     Click on Browse button and set your desired saving location.

·     Press Convert button.

Explore More:-  https://download.cnet.com/Zook-OST-to-PST-Converter/3000-2248_4-77361797.html

 

OST'yi PST'ye Doğrudan İçe Aktarmak için Güvenilir Bir Yöntem Bulun

 open-ost.png

İnternette OST'yi PST'ye doğrudan ve güvenli bir şekilde nasıl aktaracağınız konusunda güvenli bir yol arıyorsanız, profesyonel bir çözüm bulmak için tüm blogu okuyun. Birçok kullanıcı verilerini anında ve güvenli bir şekilde OST'den PST'ye aktarmayı tercih eder. Bu blogda, manuel adımlardan ayrıntılı olarak bahsettik ve üçüncü taraf yazılımları önerdik. Güvenli ve güvenilir bir yöntem seçtiğinizden emin olun

 open-ost.png

El ile OST PST Alma hakkında akıllıca bir kılavuz

 

1. Outlook'u çalıştırın ve "Dosya" seçeneğini sağ tıklayın.

2. "Aç ve Dışa Aktar" seçeneğine gidin.

3. ‘Dışa Aktar’ düğmesine basın.

4. Şimdi, içe aktarmanız gereken dosyaları seçin.

5. "İleri" düğmesine gidin.

6. Şimdi, istediğiniz yerde dosyalara göz atın.

7. ‘Son’ düğmesine basın.

 open-ost.png

Tüm adımları izlediğinizden ve bir adımı bile kaçırmayın. Okuyucularımıza, karmaşık bir yol olduğu ve kullanıcı tüm adımları doğru bir şekilde tamamlayamayabileceği için manuel yolu kullanmamalarını öneriyoruz. OST'yi PST'ye manuel olarak almak büyük bir risktir ve yanlış bir adım bile posta kutunuzu bozacağından verileri silebilirsiniz. Manuel yöntemi yalnızca ücretsiz olduğu için kullanmayın ve okuyucularımızı, bir kullanıcı manuel yöntemi kullanıyorsa birden fazla sınırlama olduğu konusunda uyarıyoruz.

 open-ost.png

KDETools OST to PST Converter: OST dosyalarını doğrudan PST'ye aktarın

 

Manuel yoldan kaçınmak ve birçok çoklu özelliğe sahip olduğu için KDETools OST'den PST Converter'a gitmek önerilir. Yazılım tüm MS Outlook ve Windows sürümleriyle uyumludur. Yazılım, kullanıcıların OST dosyalarını Gmail, EMLX, NSF, Zimbra, OLM, MBOX, EML, Office, Exchange Server https://www.kdetools.com/aximg/ost/6.0/open-ost.pngi + dosya formatlarına içe aktarmalarını sağlar. tek seferde toplu dosyaları seçmek için.

 

Güçlü araç, OST'yi PST'ye ve diğer dosya formatlarına güvenli bir şekilde doğrudan aktarmanın hızlı bir yoludur. Yazılım güçlü özellikler içerir ve kullanıcı sadece birkaç adımda tüm veya seçici posta kutusu öğelerini OST'den PST'ye aktarabilir.

 

Özet- Bu blogda, OST'yi PST'ye aktarmak için manuel yoldan ve üçüncü taraf bir araçtan bahsettik. OST'den PST'ye veri aktarmanın doğrudan ve güvenli bir yolunu bilmek istiyorsanız, güvenli bir yol bulmak için blogu okuyun.

 

 

Daha fazla bilgi-  https://www.kdetools.com/aximg/ost/6.0/open-ost.png

More Questions Like This

Do you need help in adding the right keywords to your CV? Let our CV writing experts help you.