Which windows utility can identify the application that is sending network traffic from your computer?

تم إضافة السؤال من قبل Roderick Cabase , IT Technician , Saudi Aramco (Contract Isam Kabbani & Partners Co.)
تاريخ النشر: 2014/06/20
Thouseef Mohamed Thaivalappil
من قبل Thouseef Mohamed Thaivalappil , Associate Engineer , Etisalat

Dont know about any windows utility , but we can use Wireshark

Nasir Ali
من قبل Nasir Ali , ITSM Manager , Confidential

by far wireshark is the best utility to analyze the network traffic.