Je veux développer mes connaissances et mes acquis tout en décrochant un poste d'emploi au sein d'un organisme international.

تم إضافة السؤال من قبل ali boumezbar , Expert Technical Leader Civil Works Responsible , Evolutec Inter
تاريخ النشر: 2014/06/19
Mohammed Thiab
من قبل Mohammed Thiab , Founder / Chief Consultant , MV Consulting

I aplogoze for not being able to answer questions in French ... can you raise the question in English or Arabic ??