كيف يمكن ازالة الباد سيكتور من الهارد ديسك؟

تم إضافة السؤال من قبل ادم يعقوب علي حماد , فني صيانة الحاسب الالي , كمبيوترالنيل الازرق
تاريخ النشر: 2014/06/17
anas shawaqfeh
من قبل anas shawaqfeh , مراقب عام , شركة الوشاحي للمقاولات

اخي العزيز اتوقع من اسم المشكلة تتوضح المشكلة فان الباد سيكتور هو سيكتور تالف او قطاع تالف داخل الهارددسك فتأكد لا يمكن اصلاحه لكن يمكن حصره في مكان معين في اخر الهارد او بدايته عن طريق برامج عديده...........لكن نصيحتي عند ظهور الباد سيكتور ينصح بسحب البيانات عن الهارد دسك ونقلها الى هارد اخر ذو نوعيه افضل او الافضل على SSD لان وجود الباد سيكتور يدل على سرطان بدأ باتلاف الهارددسك

عبد الله ممدوح
من قبل عبد الله ممدوح , مدير المبيعات , شركة كمبيوتر سيتي

استخدم برنامج HDD Regenerato سوف تجده فى اسطوانة الصيانه المشهوره hiren's bootcd سوف يعالج معظم الباد سيكتور بدون ان يمسح البيانات من على الهارد ديسك

ismail ahmed
من قبل ismail ahmed , موظف اداري , مديرية الشباب و الرياضة الاسكندريه

الباد سكتور ملهوش تصليح و لكن ليه تجنيب ممكن تتجنب الجزء المتلوف من اسطوانه الهارد عن طريق برامج الموجوده فى اسطوانه الهيرن و لكن النصيحه متعتمدش على الهارد اللى اصابه الباد سكتور لانه هياخد وقت قصير  و مش هيشتغل تانى و انقل الداتا بتاعتك على هارد تانى

عن طريق برنامج    hdat2  المتخصص فى ذلك

ادم يعقوب علي حماد
من قبل ادم يعقوب علي حماد , فني صيانة الحاسب الالي , كمبيوترالنيل الازرق

يتم ازالة الباد سكتور عن طريق بعص برامج الصيانة و عن طريق تقسيم الهادر ديسك

Mostafa Khamies Dakam
من قبل Mostafa Khamies Dakam , Network Specialist , Libyan Fertilizer Company

يمكن ازالة الباد سيكتور, عن طريق بعض البرامج المتخصصة فى صيانة الهاردسك, يمكنك ان تجد بعض من هذه البرامج فى هايرون بووت ديسك

Jalal Asfour
من قبل Jalal Asfour , موظف صيانة + دعم فني , الشركة الهندسية للحواسيب

عن طريق برامج الهايرن بووت

أو عن طريق حذف مكان الباد سكتور من الهارد

Mahmoud mohamed Elfateh
من قبل Mahmoud mohamed Elfateh , site administrator , Living in interiors

يتم ازالة الباد سكتور عن طريق البحث عنه ثم حله عن طريق عدة طرق منها ممكن فورمات للهرد او استخدام بعض البرامج المتخصصه فى ذلك او نقسم الهرد من جديد

Ahmed abd_el Aziz Tolba khalf allah Khalf Allah
من قبل Ahmed abd_el Aziz Tolba khalf allah Khalf Allah , مدرب ومحاضر , المعهد القومي للتدريب الجمركي - مصلحة الجمارك

جهاز لاب به مشكلة تتحول الشاشة للون الأزرق ويعطى رسالة خطأة ثم يغلق الجهاز ومع أعادة التشغيل يستمر بالعمل لفترة ثم تحدث نفس المشكلة

نرجوا أفادتنا بالحل؟

ahmed samir
من قبل ahmed samir , معلم حاسب الى , وزارة التربية والتعليم

يتم ازالة الباد سكتور عن طريق بعص برامج الصيانة وان لم تتم ازلة هذه البادات يتم عن طريق تقسيم الهادر ديسك من جديد

Ahmed Abdelrahman
من قبل Ahmed Abdelrahman , Deputy store manager , Orange Retail

الباد سيكتور ينقسم الى نوعين النوع الاول هو نوع فيزيائى وهذا النوع لايمكن زالته من الهارد ديسك والنوع الثانى هو الباد سيكتور الوهمى ويمكن ازاله هذا النوع بواسطة اسطوانة الصيانة Hirins  او  DLC