What is the difference between "subjective", "relative", "absolute" and "objective"?

تم إضافة السؤال من قبل Amal Brahmi , Primary teacher , Ajyal Alghad
تاريخ النشر: 2014/06/16
sufyan al hayani
من قبل sufyan al hayani , مندوب علمي , AstrZeneca Pharmaceutical

subjective & objective are opposing words subjective means evaluation of something depends on person  opinion and so varies individually , while objective  is evaluation of something with predefined characters and so it takes approximately the same evaluation by different individuals