What is the supply chain process or, more popularly, supply chain management?

تم إضافة السؤال من قبل ALI ABDULLAH HASAN AL-KHAFAJI , Warehouse & Logistics Manager , Earth link Telecom
تاريخ النشر: 2014/06/15
Sd Aminur Rahman Aminur
من قبل Sd Aminur Rahman Aminur , Procurement Head, PPC, Stores. , Bengal Chemicals & Pharmaceuticals

Managing optimum level of stock in all stocking point all the time.