What is real time data-warehousing?

تم إضافة السؤال من قبل ALI ABDULLAH HASAN AL-KHAFAJI , Warehouse & Logistics Manager , Earth link Telecom
تاريخ النشر: 2014/06/15
amer jayyousi
من قبل amer jayyousi , Business Development Consultant , freelance

It is exactly what the implies ,having real data updated instantly at your fingertips,Srm helps to support such action as it provides real data on pending orders,shipped orders,warehoused inventory,transit inventory ...etc.