What will usually cause the liability account Accounts Payable to increase (Debit or Credit) ?

تم إضافة السؤال من قبل Khaled Mohee Eldeen Abbas Mahmoud , Chartered Accountant # 10465 , Self-employed
تاريخ النشر: 2014/06/14
Maricar Caderao
من قبل Maricar Caderao , Administrative Assistant , Ace Promotion and Marketing Corporation

Its because of increasing credit.

Muhammad Fiaz
من قبل Muhammad Fiaz , GROUP MANAGER ACCOUNTS, FINANCE AND TAX , SMPL Group of Companies

Credit side

Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

Credit

mirza ishaq
من قبل mirza ishaq , Accountant , Eithar Telecommunication Co.

It's increasing credit side

Thaikkattil Mathew Joshi
من قبل Thaikkattil Mathew Joshi , Group Credit Controller , Gps Group,Dubai.

Credit.

Regards

Joshi Mathew

CIA

nadir mukhtar mallana
من قبل nadir mukhtar mallana , Account Officer , NRSP Nation Rural Support Programme

credit..

Reynaldo Mauleon
من قبل Reynaldo Mauleon , ACCOUNTING SUPERVISOR , Timstate Food & Beverages Corp. Bangkal

Purchase of supplies or materials from Suppliers.

Ijaz Ahmad
من قبل Ijaz Ahmad , Manager Finance , VIP Wears (Pvt) Limited

increase credit