Entries to revenues accounts such as Service Revenues are usually (Debits or Credits)

تم إضافة السؤال من قبل Khaled Mohee Eldeen Abbas Mahmoud , Chartered Accountant # 10465 , Self-employed
تاريخ النشر: 2014/06/14
Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

Credits.

Since revenues cause an increase to the owner's equity credit balance, a credit entry will be required.

Muhammad Fiaz
من قبل Muhammad Fiaz , GROUP MANAGER ACCOUNTS, FINANCE AND TAX , SMPL Group of Companies

Credit...

Ghazanfar Imran
من قبل Ghazanfar Imran , Financial Controller , National Security Institute

Revenues will be off course credited

SAHL HIJAZI
من قبل SAHL HIJAZI , Purchasing Manager , BINZAFRAH GROUP

Of course Credit,

lina alonaizat
من قبل lina alonaizat , موارد بشريه ومحاسبة , TQ trading company

Revenue is one of the credit items

Yusuf Mohammed
من قبل Yusuf Mohammed , Chartered Accountant , MY&CO Chartered Accountants

Revenue are always credit.