Which IEC standard / specification governs the design and testing of Transformers?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Aamir Abdul Majeed , Plant Manager , Transfopower Industries
تاريخ النشر: 2014/06/13
Sivakumar Vp
من قبل Sivakumar Vp , Senior Project Engineer (UL), Senior Technical and Quality Engineer (ABB), Design Engineer (Techser) , Underwriters Laboratories, ABB, Techser

If you mean the Power Tranformer, IEC60076 series would be the right standard.

Best regards

Sivakumar

Muhammad Aamir Abdul Majeed
من قبل Muhammad Aamir Abdul Majeed , Plant Manager , Transfopower Industries

What are the standards for other type of transformers?