Proper planning by efficient person heading the department

تم إضافة السؤال من قبل sivakumar velayudham , SHOW ROOM MANAGER -SALES & ADMINISTRATION , SENDIAN GROUP - PAINT DIVISION
تاريخ النشر: 2014/06/11
Muhammad Kamran
من قبل Muhammad Kamran , Admin/Finance Manager + Audit officer. , MAN Enterprises Peshawar

To know about the targets & goals, assign the task to the department manager, Make regular followup, give & guide the Department managers about achieving targets & plan every thing like easily & in time achievable.