How to convert a number into word in ms-excel 2007 and 2010? example: 789 - Seven Hundred and Eighty Nine.

تم إضافة السؤال من قبل Mohd Asif Ansari , HR Administrator , Al Nasseej Al Arabi Factory Co. Ltd.
تاريخ النشر: 2014/06/10
Anu Menon
من قبل Anu Menon , Reservation Team Leader , Premier Inn Abu Dhabi

By right clicking the drop down box on the cell and clicking on the format where we can choose number, general, date, time...etc

Feroz Khan
من قبل Feroz Khan , Project Manager (Online Marketing) , Business Technology Management Inc.

Hi Mohd,

We can convert numbers to word using SpellNumber function.

Based on our requirements, like Currency, Rounded Numbers, Numbers with Decimals etc can be changed using VB functionality.

For VB Code : Try - http://support.microsoft.com/kb/213360

The alternate method to convert numbers to words is using Kutools.

Thanks and Regards

Feroz Khan Saleem

Zeeshan Ahmad Ali
من قبل Zeeshan Ahmad Ali , Asst. Mechanical Engineer & Site Supervisor, QA/QC , SHEIKHOO SUGAR MILLS LTD

simply by spell number function nd by  cutools

Zubair Jahangir
من قبل Zubair Jahangir , Cost Accountant , Rotana Hotels

Agree with all answers