Can you read for long times (hours)? if not, why you can't sustain?

تم إضافة السؤال من قبل Muneera AlMohaimeed , Human Capital Analyst , Al Dara Med Corp
تاريخ النشر: 2014/06/09
Hamad Al-Jibreen ♦ Assoc. CIPD
من قبل Hamad Al-Jibreen ♦ Assoc. CIPD , Advisor / Talent Acquisition Director , Academic Leadership Center (MOE)

No, due to having ADHD.

فارس الشمري
من قبل فارس الشمري , HR Administrative Assistant , Human Resources Development Fund

Yes, if I have time