Identify FOUR types of ignition source that may lead to fire in the workplace.

تم إضافة السؤال من قبل Julius NDUMBI TIFANG , Safety Observer and Fire Watch , De Beers Contractor
تاريخ النشر: 2014/06/08

There are 4 main categories of ignition sources. These include, Thermal, Electrical, Mechanical and chemical.

Tony Ahamefule
من قبل Tony Ahamefule , Industrial Fire Fighter , Shell Petroleum Development Company

Heat, Electrical spark, Welding/grinding and  GSM Phone.

kehinde olulade
من قبل kehinde olulade , ass. transport manager , dana transport nigeria limited

spark

heat

oxygen

reaction