What kind of goals motivate you the best?

تم إضافة السؤال من قبل Abdul wahab Nizam , E-Commerce Product Manager , Aswar Al Mubarakia Company-www.Pharmatee.com
تاريخ النشر: 2014/06/07
zafar abbas minhas
من قبل zafar abbas minhas , Freelance Writer , DAILY MASHRAQ

DEAR SIR, I HAVE MORE THAN20 years in sales management, the goals , targets and motivation levels change with time and experience. ANY WAY FOR ME AT THIS STAGE MOTIVATION is to get recognition and success of my plans.