Do you agree HR issues can improve the employee productivity?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/06/07
Ibrahim Adekunle Raji
من قبل Ibrahim Adekunle Raji , Maintenance supervisor , United Beverages Company

Identifying the Emotional Quotient of each emplyee is a prerogative of the HR unit, thus managing it in an efficient manner enhances the productivity of each employee