A single phase10/200v xformer has the no load current 3A at p.f =0.2 lagging . calculate the primary current is 280A at p.f 0.8 lagging?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammed Rashid , Assistant Electrical Engineer , Diamond Cement Limited (Habib Group)
تاريخ النشر: 2014/06/05
Manish Samuel
من قبل Manish Samuel , Electrical Engineer , Reliance Industries Limited

Amps in the primary side of transformer