What are the differences between specific job skills and general job skills?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/06/03
DR MD ANWAR HOSSAIN
من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com

General Job Skill is - Jack of all treat but master of none, Specific job skill is - Master of any subject.

ramzi momani
من قبل ramzi momani , supervision , family business

 Can fly without radars  or comunications control?  no you  can not

can you rely on them  when ancidents happen? no you can not