Why is retail banking a fundamental department in the marketing strategy of commercial banks?

تم إضافة السؤال من قبل Joseph Muhereza , Associate Trainer , THE UGANDA INSTITUTE OF BANKERS
تاريخ النشر: 2014/06/02
Omar Osama
من قبل Omar Osama , Credit officer , Arab Investment Bank

because it depends on customer service approach which mean retailing is important tool marketing systems to commercial banks