In Islamic finance loan is given in profit and loss sharing method. but i hardly find information about the institutions obligation in terms of loss.

تم إضافة السؤال من قبل Md. Omar Imran
تاريخ النشر: 2014/06/02
Waqayan Al Waqayan
من قبل Waqayan Al Waqayan , Secretary of Sharia Supervisory Board (SSB) , Ahli United Bank (AUB)

The method you stated at the first of your question is not accurate in many ways.