How do you deal with issues related to racism if you are head of administration?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/06/01
sfhkdgh dsgsdg\
من قبل sfhkdgh dsgsdg\

Preventive measure would be to once-in-a-while, organise / participate in cross-cultural / community services....Curative or redemptive measure can be group or individual counseling...code of conduct is always there as a fall back measure

إسلام مختار
من قبل إسلام مختار , مهندس إنتاج , الشركة العالمية للطباعة ومواد التعبئة و التغليف

Code of conduct and ethics of public office