For which English nouns are the singular and plural forms the same word?

تم إضافة السؤال من قبل Amal Brahmi , Primary teacher , Ajyal Alghad
تاريخ النشر: 2014/05/31

The most common ones having same singular and plural that we come across are

sheep – sheep

deer – deer

zafar abbas minhas
من قبل zafar abbas minhas , Freelance Writer , DAILY MASHRAQ

agreed over all the participants effort.

Richa So corrosion Bonifacio Vaz
من قبل Richa So corrosion Bonifacio Vaz , customer service representative , Federal express India pvt limited

Hair -hair