Which Middle Eastren banks are early adopters of new online banking technologies?

تم إضافة السؤال من قبل Abdullah Mahhaden, CFA, CPA , Assurance Manager , Grant Thornton
تاريخ النشر: 2013/06/18
Anurag Chakravarty
من قبل Anurag Chakravarty , Digital Product Manager (Credit Card Acquisition) , Synechron LLC (Client FAB)

Mashreq and Emirates NBD are the leading players in digital innovation in BFS space and always takes the market by surprise with their sophisticated start of the art offerings.