In exploration of porphyry Copper has been less advanced ,what can we do to improve it?

This question has been disturbing my brain

تم إضافة السؤال من قبل Mariko Beegira , Chief geologist , Tibet Hima Mining Company (Kilembe copper mines)
تاريخ النشر: 2014/05/31
Agus  Vietnaryanto
من قبل Agus Vietnaryanto , Foam Production Manager , lakidende mining

find a new location that area have a copper

حسن عثمان بابكر الطاهر   altahir
من قبل حسن عثمان بابكر الطاهر altahir , سائق معدات ثقيلة , شركة المك نمر للتنمية والمقاولات المحدودة

    I do not work as a geologist in exploration but also act as a driver of heavy equipment in the field of prospecting for gold