How easy to learn Symfony2 for beginners?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Majid Saleem , Senior PHP Developer / Project Manager , SwaamTech
تاريخ النشر: 2014/05/30
عبدالرزاق رحمون
من قبل عبدالرزاق رحمون , IT engineer , Ministry of Education

for me I think that is the best way.

Symfony is well structured and mainly used for enterprise softwares. but it's not an easy framework to start with.I suggest you check Laravel. it's wonderful simple, easy to start with, super well structred and yet very powerful. Note: Laravel uses a lot of bundles/packages from Symfony.Here's an arabic video tutorial on it: http://www.mahmoudzalt.com/blog/learn-laravel-in-arabic/