What is the best promotional product you have given out or received, and why?

تم إضافة السؤال من قبل Farah Husni , Supply Chain Manager , Supply Chain Corp
تاريخ النشر: 2014/05/29
حسام صالح
من قبل حسام صالح , Document Controller , الابداع السعودي للاستشارات الهندسية

the best promotional product i have really given out or i received the motor bike spare parts and cement

and why the main raison frankly you can't irreplaceable the market depends on it