Is strategic planning more important or strategic management?

تم إضافة السؤال من قبل SAQIB HUSSAIN , Business Developement , Pakistan
تاريخ النشر: 2014/05/28
Mohammed Thiab
من قبل Mohammed Thiab , Founder / Chief Consultant , MV Consulting

I believe they are equally important to get you where you want to be

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

Startegic planning is a part of strategic management. I think that both are important.

satyen patidar
من قبل satyen patidar , cuisne chef , barbeque nation llc albarsha dubai

follow the quality,service,cleanness and value of money