The inventory system that does NOT update the Inventory account automatically at the time of each purchase or sales is the _ method/system.

تم إضافة السؤال من قبل Khaled Mohee Eldeen Abbas Mahmoud , Chartered Accountant # 10465 , Self-employed
تاريخ النشر: 2014/05/26
Mohsin Abbas
من قبل Mohsin Abbas , Finance Manager , Saudi Power Transformers Company& CG Power Systems

ITS PERIODIC INVENTORY SYSTEM

Akram Massoud
من قبل Akram Massoud , FINANCE MANAGER , Autoexcellence LTD

periodic inventory system