Which type of kaizen story?

تم إضافة السؤال من قبل zubair uddin , Assistan team Leader , Indusmotor company limilted
تاريخ النشر: 2014/05/25
Norie Ortega
من قبل Norie Ortega , Technical Trainee , Meisei Kogyou, Japan

Increase Production Yield Rate by establishing specific quality metric, investigate problems relating to production, analyze and implement corrective actions relating to equipment, process, materials and labor, resolve and prevent engineering quality issues in manufacturing process.