What you need for marketing to exist ?

تم إضافة السؤال من قبل Eihab Aldahri , - pharmacist in MSF (Doctors Without Borders) , MSF (Doctors Without Borders
تاريخ النشر: 2014/05/25
Ahmed khemiri
من قبل Ahmed khemiri

i need just the finance i have a good project in the marketing

ahmed gharbeie
من قبل ahmed gharbeie , داتا انتري و خدمة عملاء وحسابات , شركة غربية للتوكيلات التجارية

    marketing need good plan for buying or selling products

this products need to be in good quality and good price and able to compete with other           same price products