What is the best diet for working mothers?

تم إضافة السؤال من قبل Raheela Akhtar , incharge , Mayo Hospital Lahore
تاريخ النشر: 2014/05/24
saeeda bokhari
من قبل saeeda bokhari , WOMAN MEDICAL OFFICER AND MANAGER LEVEL ALSO. , MARIE STOPES SOCIETY(R.H.S.B),MULTAN.

THE BEST DIET FOR WORKING MOTHERS AND FOR EVERY ONE IS BALANCED DIET AND TAKING RIGHT AMOUNT OF WATER IS THE MOST IMPORTANT PART OF BALANCED DIET.