Why Korean grass is not commonly use in Gulf countries even in shady areas?

تم إضافة السؤال من قبل Mirza Waqar Baig , Landscape and Irrigation Foreman , Saudi bin Ladin Group
تاريخ النشر: 2014/05/23
Dina Mohammdien
من قبل Dina Mohammdien , Employer , Arrowchem for pest control

Korean grass growth healthily in full sunlight so, how you say even in shady areas?