What is gas accounting?

تم إضافة السؤال من قبل Abdullah Mahhaden, CFA, CPA , Assurance Manager , Grant Thornton
تاريخ النشر: 2013/06/17

كافة العمليات المالية التى عن طريقها تحديد التكاليف والمصروفات والايرادات وعن طريقها تحديد الموقف المالى للشركة او المؤسسة All financial transactions through which determine the costs and expenses and revenues and through determining the financial position of the company or institution

SIRANESH MEBRATU
من قبل SIRANESH MEBRATU , Accountant , International Relief and Development

Generally accounting standard.